Glutensiz Tane Karabuğdaylı Kısır Tarifi

Glutensiz Tane Karabuğdaylı Kısır Tarifi
Sağlıklı, glutensiz kavrulmuş tane karabuğdaylı kısır yapmaya ne dersiniz? Çölyak hastaları ve sağlıklı beslenmek isteyen herkes için iştah açıcı lezzetli bir tarif. Glutensiz köftelik bulgur ve glutensiz tane kavrulmuş karabuğday naturpystore'da  oldukça uygun fiyatlarda yer alıyor.
 
Tarif için zeytinyağı, limon suyu, maydanoz,  fesleğen ve biraz sarımsak kullanabilirsiniz. Bunların hepsi sizin damak zevkinize kalmış. Ama aynı zamanda, taze ve canlı yaz sebzelerini de kullanabilirsiniz. Biber, domates, yeşil soğan damak zevkinize uyan her şeyi kullanabilirsiniz.glutensiz kısır

Glutensiz Kavrulmuş Tane Karabuğdaylı Kısır Tarifi
 
Glutensiz Kısır Malzemeleri
1 bardak pişmiş glutensiz köftelik bulgur  
1   su bardağı sıcak su
2 su bardağı doğranmış domates 2 yemek kaşığı domates salçası
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
2 adet limon suyu
4 adet taze yeşil soğan
1/2 demet maydanoz (Yeşillikleri iyice kuruttuktan sonra doğrayın, bekletmeden kısıra ilave edin.)
1/2 demet taze nane 
1 kase tane karabuğday

Karabuğdayı bir iki saat suda bekletin. Süzün ve su eklediğiniz tencerede taneler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Suyunu süzün ve süzgeçte bırakın.
Köftelik bulguru da küçük bir tencereye alın ve üzerine sıcak suyu ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın ve 10 dakika bulgurun şişmesini bekleyin
Yeşillikleri ve domatesi minik minik doğrayın. Ardından tüm malzemeleri geniş bir kapta karıştırın

Hepsini 30 dakika bir arada bekletin, tatların ekstra lezzetli olmasına yardımcı olun.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.